Pilates på rulleoch matta

Pilates på rulle
och matta

är en träningsform som utmärks av långsamma rörelser samt strävan efter harmoni, såväl själslig som kroppslig. Den kombinerar styrketräning, stretching och yoga.

De mjuka och långsamma rörelserna och de lugna andetagen som vi tillsammans gör på rulle och på matta utvecklar din balans, din styrka (framförallt i de viktiga coremusklerna), din uthållighet och du får en stabilare hållning genom att dina inre muskler kring mage och rygg stärks.

Vi kombinerar vissa rörelser med flexband för att få ett ökat motstånd.

Pilates passar dig som vill stärka upp din kropp inifrån, som vill bygga stabilitet och rörlighet i kroppen.

Instruktör Pilates
Monica Gustavsson

Monica Gustavsson

Instruktör Ashtanga- och Vinyasayoga, Pilates

Monica Gustavsson

Monica Gustavsson

Instruktör Ashtanga- och Vinyasayoga, Pilates

Monica har drivit Yogastudio Samadhi här i Strängnäs i 9 år och har alltid tyckt om att träna. Monica har under de senaste 25 åren utbildat sig inom och undervisat i aerobics, spinning, pilates, step up, core och body pump på gym. Sedan 11 år tillbaka är Monica licensierad Ashtangayogalärare och hon har även fortbildad sig inom yinyoga hos Magdalena Macweld. Monica åker kontinuerligt på utbildande resor och de resorna har fört henne bland annat till Indien, Thailand, Grekland Portugal och Aruba. Monicas främsta förebilder inom Ashtangayogan är Petri Räisänen och Maria Boox, för vilka hon tränat under åren. I Jönköping finns Hanna Larsson som inspirerat Monica att ha Vinyasayogaklasser, där Monica får använda sin erfarenhet av olika former av fysisk träning och yoga då hon sätter ihop klasser som ger hela kroppen styrka, balans och flexibilitet.

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Tack!