SOMA MIND®

SOMA MIND®

I SOMA MIND® kan vi på ett koncentrerat sätt nå centrering genom andning och genom att stimulera bindväven i kroppen. Här finns möjligheten att nå en ny nivå av funktionell stillhet. Det kommer samtidigt att ge dig ett fokuserat inre och känslan är stilla, tillbakadragande och lugn.

Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner, du genomgår en BodyScan och passet avslutas med en mycket skön och prestigelös meditation. Du får tid att känna och att fokusera bara på dig själv på ett helt nytt sätt. Som att landa en stund i frihet och varande där du får en upplevelse av återhämtning, både kroppsligt och mentalt.

Instruktör SOMA MIND®
Josefine Thunborg

Josefine Thunborg

Cert. MammaMagetränare, instruktör SOMA MOVE® och SOMA MIND®

Josefine Thunborg

Josefine Thunborg

Cert. MammaMagetränare, instruktör SOMA MOVE® och SOMA MIND®

Josefine Thunborg är certifierad MammaMagetränare och håller kurser, workshops samt personlig träning inom detta område. Josefines intresse för träning specifikt inriktad för mammor väcktes när hon själv gick igenom en tuff graviditet för några år sedan. Som träningsintresserad insåg hon att det saknades kompetens kring kvinnokroppen och träning i samband med graviditet. Hon är legitimerad sjuksköterska och genom sin erfarenhet i yrket finns stor förståelse för kroppens fysiologi. Josefine driver eget företag i Strängnäs med fokus på just mammor och träning. Nycklarna till en bra rehabilitering efter en graviditet är enligt Josefine andning, avslappning och fokus. Något som går hand i hand med Yogahusets verksamhet. Josefine har själv ett stort intresse för yoga och drömmer om att även kunna erbjuda gravidyoga och postnatal yoga i framtiden. ”Min dröm var att bli barnmorska. Jag är väldigt intresserad av allt som händer i och med kroppen under en graviditet. Men genom mina egna erfarenheter kom mitt fokus istället att rikta sig mot träning och hälsa som jag nu satsar helhjärtat på.”

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Tack!