Den frigörande dansens magi!

När jag var 3 år och gick på barndans så hände det en lördag att den som skulle hämta mig inte kom när dansen var slut. Jag fick stanna kvar och dansa med de stora. Vi stod vid ribbstolen och gjorde plié, cambré och allt som hör till den klassiska dansens början. Minns det och kan se det för mitt inre en idag 55 år senare. Just i den stunden där och då visste jag att det var dans som skulle vara mitt livsval. Jag njöt, allt var så fantastiskt.

Dansen blev mitt livsval för en lång tid och arbetet som dansare kanske inte alltid var så njutbart men det fanns stunder av magiska ögonblick, som liknar den där gången. När jag var tre år.

 

Dance flow meditation

Den 24 september kl.16.00 när höstdagjämningen har tagit oss närmare den mörka årstiden tänkte jag att vi skulle låta den frigörande dansens magi göra sitt intåg på Yogahuset i Strängnäs. Jag har valt att kalla den ”dance flow meditation”.

Det kommer bli en stund där vi söker oss in i djupet av andningens flödande rörelser i olika former och till rytmisk musik. Vi hamnar i en rytmisk rörelsevåg som hjälper oss att känna och uppleva kroppens olika delar, hjärtats puls och rytm och det magiska av att bli ett med rörelsen i stunden. Lätt, bara lekfullt och lustfyllt tar vi oss kanske tillbaka för en stund till de magiska stunder när vi upplevt att bara vara självklara.

Hoppas att du kan boka in den timmen i ditt liv så att vi blir många om utrymmet.

Varmt välkommen till dig från Lotta


Kategorier: Meditation, Lotta Dahl

Vad tänker du?

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.