Gravidyoga, kurs 4 tillfällen
Startar fredag 6 september

6 september, 2019

11:30 - 13:00

Järnvägsgatan 6

930 kr

Gravidyoga, kurs med Karin Chaikiat Sjödin (utbildad gravidyogalärare via Babygruppen)

En födselförberedande kurs för dig som väntar barn. Här får du tillfälle att landa i din graviditet, hitta trygghet i kroppen och tekniker för andning och avslappning. Allt för att förbereda dig inför födseln av ditt barn och spädbarnstiden!

Vi yogar med mjuka, sköna, medvetna rörelser som hjälper dig att bibehålla stabilitet, styrka och cirkulation i din gravida kropp.
Du kan yoga under hela graviditeten, så länge som det känns bra. Kursen är utformad speciellt för den gravida kroppen och du får möjlighet till individuella lösningar om du skulle stöta på patrull i kroppen.

I anslutning till kursen kommer ett partnertillfälle att erbjudas, där vi går igenom enkla massageövningar, avslappningstekniker och annat som kan stötta dig under graviditet och födelse.

När: Fredagar 4 tillfällen (6, 13, 20, 27 september)
Tid: kl 11.30-13.00
Var: Yogahuset Strängnäs, Järnvägsgatan 6
Pris: 930 kr för fyra tillfällen. 10% rabatt med årskort.
(20% rabatt för sjukskrivna och studenter)

Kom i mjuka, bekväma kläder. Ta med dig det du kan behöva fylla på med i mat/dryck-väg.
Det blir en liten grupp med max 8 deltagare.

Sista anmälningsdag 30/8. Varmt välkommen hälsar Karin!

Anmälan är bindande men ej personlig. Om du får förhinder och söker ersättare hör gärna av dig till oss då vi ibland har folk på väntelista.

Yinyoga - dagtidskurs <br> 4 ggr med start 6 september

nästa

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.