Helgkurs/retreat i Mindfulness & medkänsla
1-2 juni 2019 FULLBOKAD!

Börjar 1 juni, 2019
Slutar 2 juni, 2019

09:00 - 17:00

Järnvägsgatan 6

1995 kr (inkl fika&lunch)

DENNA KURS ÄR FULLBOKAD!
Maila om du vill stå på reservlista: info@yogahusetstrangnas.se

 

Välkommen till en helgkurs/retreat med mindfulness och medkänsla.
I samarbete med Mindfulnesscenter ordnar vi denna kurs med gästlärare Beatrice Blidner.

Det blir en möjlighet att släppa vardagen och möta dig själv i mycket stillhet och tystnad men också en helg då du får kunskap och konkreta verktyg med dig hem. Två dagar med återhämtning och påfyllnad som kan komma att göra skillnad i ditt liv!

Beatrice varvar föreläsning med övningar i mindfulness och medkänsla, både i stillhet och i rörelse. Ett varsamt och tryggt upplägg som erbjuder oss ökad närvaro, att komma i kontakt med oss själva. Till det natursköna Strängnäs tar du dig från tex Stockholm på 50 minuter. Du kan välja att pendla eller hitta boende där. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av meditation. Har du redan en regelbunden meditation eller yogapraktik erbjuder helgen en möjlighet till fördjupning i självmedkänsla i en tillåtande kravlös gemenskap. Du bjuds på rawfood/veganlunch och fika.

Mindfulness och medkänsla bidrar till bättre relationer, högre livskvalitet, mindre stress, bättre förmåga att hantera svårigheter – hemma och på jobbet – mindre avstånd människor emellan. Ja, till ett bättre mer mänskligt samhälle. Vi ser med träning mer till vad som förenar oss som människor än vad som skiljer oss åt. En attityd som är viktigare idag än kanske på mycket länge. Yoga, mindfulness och medkänsla bidrar till hållbar utveckling på individ-, grupp- och samhällsnivå.

Gästlärare: Beatrice Blidner är mindfulnessinstruktör steg 2, leg. fysioterapeut och har grundutbildning i psykoterapi (PDT och ACT). Hon arbetar på heltid med att utbilda mindfulnessinstruktörer på Mindfulnesscenter. Beatrice föreläser och leder retreater i mindfulness och medkänsla med dr Ola Schenström i Sverige och på Kreta. Hon deltar själv i ett flertal retreater varje år.

När: 1 och 2 juni 2019 kl. 9-17
Var: Yogahuset Strängnäs, Järnvägsgatan 6
Kostnad: 1995 kr inkl.moms (16 tim)

Anmälan är bindande men ej personlig. Minsta antal deltagare på retreaten är 10 personer.

Vi kan tipsa om att det finns hotell i samma fastighet som Yogahuset om du önskar övernatta? I så fall är det detta hotell: https://www.elite.se/sv/hotell/strangnas/hotel-bishops-arms

Gravidyoga, kurs 4 tillfällen <BR> Startar fredag 6 september

nästa