*KURS I NYBÖRJARYOGA*

Börjar 5 november, 2020
Slutar 10 december, 2020

17:30 - 18:30

Järnvägsgatan 6

810 kr

Är du nyfiken på yoga?

Det här är nybörjaryoga där alla kan vara med. Fokus är på enkla fysiska positioner, andningsövningar och mentalt fokus inåt.

Vi har skalat bort flera verktyg (mantra, drishti,bandha,mudra) som normalt används för att fördjupa och förstärka effekterna av yoga. De delarna kan behöva förklaras under klassen istället. Yoga handlar inte om prestation utan alla gör efter egen dagsform. Det handlar både om att hjälpa kroppen att släppa spänningar och slappna av i sinnet när vi behöver ta oss igenom perioder av stress, sorg, överansträngning eller annan mental påfrestning.

Du behöver inte byta om inför klassen, det räcker om du har tillräckligt mjuka kläder för att kunna sitta på en kudde alt. stol. Ullmatta, filt och kuddar får du låna.

Nybörjaryogan är framtagen som introduktion till övriga yogaformer. Vi har valt att göra den som en lite kortare kurs på 1 timme vid 6 tillfällen. Tanken är att du i lugn och ro ska prova på om yoga är något du vill fortsätta med.

Jag som håller denna kurs heter Carin Karlsson med erfarenhet av yoga. Kursen hålls på torsdagar med start 5 nov kl 17.30 -18.30 och slutar 10 dec. Kostnad 810 kr.

Anmäl dig till info@yogahusetstrangnas.se senast den 1 november, pga rådande omständigheter är antalet begränsat.

Varmt välkommen.