Pink Floyd + Yinyoga = Sant

20 april, 2018

19:00 - 21:00

Järnvägsgatan 6

380 kr

Levande musik med Johan Österås kombineras med Yinyoga a la Karin Chaikiat Sjödin!

Varmt välkomna till en kväll utöver det vanliga. Ljusen är tända, mattorna ligger framme, gitarren är stämd. Kliv in i värmen där Karin guidar er i en yinyogaklass med andetaget i fokus och Johan lirar akustiska tolkningar av bl a Pink Floyd och Passenger

 

Så vadå? Är det en spelning tillbringad i yogapositioner eller en yogaklass ackompanjerad av gitarr och stämma? Well, kom och se… Upplev magin när musik möter yoga i en underbar förening!

Yinyogan för kvällen blir återhämtande och vilsam med ett visst inslag av utmaning. Den passar alla kroppar som har puls och andetag, alla sinnen som är nyfikna och vill vila samt alla hjärtan som vill bli berörda.

 

När: Fredag 20 april kl 19-21

Hur: Kom i mjuka kläder, allt annat finns hos oss. 

Pris: 380 kr (10% för dig med årskort)

 

Efteråt serveras te och smoothie (to-go eller att avnjutas på plats).

Sista anmälningsdag 17/4. Anmälan är bindande men ej personlig. Begränsat antal platser.

Välkommen!

After Work Yoga - fredag 27/4

nästa

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.