Restore me more – FULLBOKAD
SÖNDAG 16/12 kl 14-16.30

16 december, 2018

14:00 - 16:30

Järnvägsgatan 6

420 sek (10% rabatt med årskort)

Detta event är fullbokat!

Restore me more – restorative yoga och levande musik

– med Karin Chaikiat Sjödin och Johan Österås

”Tredje advent. Eftermiddag. Kom och gör så lite som möjligt. Stanna inuti din comfort zone och låt dig själv vara för en stund. Leta rätt på välbehag och ge dig själv möjlighet att vila. På riktigt. Sång och akustisk musik av Johan Österås ger detta tillfälle en underbar inramning. Flyt iväg tillsammans med toner, andetag och hjärtslag.”

Söndag 16/12 kl.14-16.30
Pris: 460 sek (inkl te och juliga tilltugg) 10% rabatt med årskort.

Vi behöver alla vila, vara och pågå utan prestation och ansträngning, för att kroppen, sinnet och hjärtat ska kunna återhämta sig och hinna ikapp. Restorative yoga har många fina effekter, förutom att den är obeskrivligt avkopplande och njutig i stunden. Bland annat stimuleras det parasympatiska nervsystemet som lugnar kropp och sinne. Genom detta kan vi bromsa effekterna av stress i kroppen och låta kroppen och hjärnan återhämta sig.

Under passet hittar vi in i olika positioner och modifierar dem så de passar just vår egen kropp med olika hjälpmedel, som kuddar, bolster, block. Och där ligger vi och upplever en märkligt härlig känsla av tyngdlöshet. Och gör så lite som möjligt.

Efter denna upplevelse serveras te och juliga tilltugg. Kom i mjuka & bekväma kläder. Inga förkunskaper behövs, yogamatta finns på plats.

Sista anmälningsdag 12/12 (ange ev allergier i din anmälan). Anmälan är bindande men inte personlig. Max 14 deltagare.

Varmt välkommen!
Karin och Johan

Julmarknad lördag 15 december kl 12-16!

nästa