Gravidyoga

Gravidyoga

är ett lugnt och tryggt rum för dig som gravid. Här får du tillfälle att landa i din graviditet, hitta trygghet i kroppen och tekniker för andning och avslappning. Allt för att förbereda dig inför födseln av ditt barn och spädbarnstiden. Vi yogar med mjuka, sköna, medvetna rörelser som hjälper dig att bibehålla stabilitet, styrka och cirkulation i din gravida kropp.

Du kan yoga under hela graviditeten, så länge som det känns bra. Kursen är utformad speciellt för den gravida kroppen och du får möjlighet till individuella lösningar om du skulle stöta på patrull i kroppen.

Instruktör gravidyoga
Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga, Gravidyoga

Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga, Gravidyoga

Karin är lärare och har arbetat med både vuxenundervisning och inom grundskolan. Karin har en fot i den österländska filosofin och den andra i den västerländska, då hon vuxit upp med dubbla kulturer, den thailändska och den svenska. Karin har praktiserat yoga sedan 2000. Hon har olika utbildningar i ryggsäcken och är också mindfulnessinstruktör. Karin håller klasser i yinyoga, restorativeyoga, vinyasayoga flow och familjeyoga. Karin leder yogaklasser med en tydlig intention om att lyssna mer på kroppen än på hjärnan och låta även de minsta, subtila, signalerna från kroppen få höras då hon uppmuntrar till att vända blicken inåt och vara uppmärksam på kropp och andetag. Karin vill förmedla en yoga där det är viktigare hur yogan känns än hur den ser ut. En yoga där de små förnimmelserna blir de stora upplevelserna när vi riktar vår uppmärksamhet mot dem. En yoga som följer livet och som kan finnas där som en boostande spark i baken när vi behöver det eller som en stor famn att vila i när vi behöver det. Humor, nyfikenhet och självkärlek är några av ingredienserna i den närande yogan á la Karin. Karin utbildar barnyogaledare via Barnyoga.com och håller kurser i mindfulness.

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.