God fortsättning på det nya året!

God fortsättning på det nya året!

För ganska precis ett år sen höll vi på att få till det sista innan öppningen av Yogahuset. Helgen före start var det fullt ös och med diverse familjemedlemmars hjälp hann vi få det mesta klart inför öppningen den 1 februari! Mycket har hänt sedan dess och vi är glada att dela Yogahuset Strängnäs med er. Tack för er närvaro hos oss!

I vår kommer det hända en hel del hos oss! Lite är spikat i nuläget, mer kommer framöver! Håll utkik på hemsidan och på facebook och ta del av lite gottigt nedan.

Afterworkyoga/fredagsyoga Följande datum är bokade i vår: 27 januari, 24 februari, 31 mars, 28 april och 2 juni. Vilken yogaform det blir annonseras när det läggs ut som event på hemsidan, så håll utkik. Kom ihåg att anmäla dig i god tid för att säkra din plats.

1-årsjubileum Vi firar ettårsjubileum den 1/2 och det gör vi genom att du kan köpa 10-klippkort med en rejäl rabatt. Pris: 1000 sek (ord.pris 1350 sek) Max två klippkort/kund. Gäller endast köp i receptionen. Korten är opersonliga, så vill du köpa ett till mostern, sambon, grannen eller kollegan, så är det fritt fram att ge bort ett kort sedan! Välkommen in till oss ONSDAG 1 FEBRUARI, vi kommer att ha öppet kl 14-19!

Ashtangayogan grundkurs Monica kommer att ha en efterfrågad och efterlängtad ashtangagrundkurs med start 4/2. Perfekt för dig som vill repetera grunderna eller för dig som är helt ny i denna yogaform. Platserna bokades upp i rasande fart, och kursen är nu fullbokad!

Mysore-stylekurs Monica kommer även att erbjuda en Mysore-stylekurs lördag 18/2 kl.11-12.30, för dig som vill utveckla din ashtangapraktik. Det är gratis för alla med halvårskort eller helårskort (annars ett klipp på 10-kortet som vanligt eller drop-inpris). Föranmälan via event på hemsidan inom kort, håll utkik efter detta om du är intresserad!

Niadans, yoga och meditativ sång I november tillbringade Karin några dagar på Mundekulla retreatcenter i Småland på en retreat med Niadans, yoga och meditativ sång. Hon kom hem och var lyrisk och givetvis passade hon på att bjuda in ledarna till oss för en minivariant av den retreaten! Från Göteborg och Nia Movement Göteborg kommer sprudlande Jenny Wessel och ger oss en fantastisk dag i rörelse och stillhet! Med sig har hon fenomenala musikern Björn Bohlin (bl a musiker i Göteborgs Symfoniker) som kommer att ackompanjera det hela. Det är ett begränsat antal deltagare så anmäl dig i tid. Se info på hemsidan inom kort! Datumet är 11/3.

Det var allt för nu! Ser fram emot att möta er alla på mattorna,

Lotta, Monica, Madde och Karin

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.