Hej alla fina yogisar!

Hej alla fina yogisar!

Våren är här! Äntligen! Mer ljus och värme åt alla! Nedan följer lite information till er om smått och gott:

Matt-mars Under hela mars har vi finfina priser på våra högkvalitativa giftfria och ekologiska mattor. Det är strykande åtgång på mattorna, så passa på innan mars övergår till april. Vi vill att du som har klippkort, halv- eller helårskort har en egen matta – dels av hygienskäl, dels för att lånemattorna främst är tänkta till absoluta nybörjare eller prova-på-are. Så, fynda kvalitetsmattor hos oss eller hitta en matta i någon annan affär. En bra matta är en investering som håller i många år!

After work/Fredagsyoga Fredagsyogan den 31/3 är fullbokad! Vi får besök av Johan Österås som spelar till Karins yinyangyoga-klass och det ser vi fram emot. Det finns en reservlista, så är du sugen, hör av dig! Och du som eventuellt får förhinder, meddela oss i god tid så kan någon annan lycklig komma och yoga!

Vi har sedan två tillfällen kvar med After work/Fredagsyoga denna termin och de kommer snart att vara anmälningsbara på hemsidan! Notera följande datum: 28/4 och 2/6.

Familjeyoga Lördag 8/4 kommer Anna Swedin hit och håller en familjeyogaklass. Också den är fulltecknad och har en reservlista. Återigen – är du sugen, hör av dig så skriver vi upp dig på reservlistan. Vi hoppas kunna erbjuda fler tillfällen – fick du inte chansen att vara med nu, håll utkik på hemsidan och på Facebook.

Sommarschema Vi håller som bäst på att arbeta fram ett sommarschema för juli och augusti. Information om detta kommer!

”Ett stressfritt liv” i påsk? Köp Karin Björkegren Jones fina ”Ett stressfritt liv” till reducerat påskpris 195 sek (225 sek). Finns på vår butikshylla i studion.

En skön vårvecka önskar vi er!
Lotta, Karin, Madde & Monica

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.