Hej alla härliga yogisar!

Hej alla härliga yogisar!

Tack för det här fina året med er. Sedan starten i februari har det hänt mycket hos oss och vi är så glada över att du är med och fyller Yogahuset Strängnäs med din energi och dina andetag. Det är ett fantastiskt ställe – vi skapar det ihop!

Lite info från oss: Vi har ett finfint decembererbjudande! Just nu 15% rabatt på HALVÅRS yogakort. Pris: 3.315:- (ord.pris 3.900:-). Yoga hur mycket du vill från ordinarie schema under 6 månader. Ingår AW-Fredagsyoga en gång per månad (värde ca 1.100kr). Är du sugen på att yoga mer än en gång varje vecka så är halvårskortet ett bra alternativ för dig. Beställ här på hemsidan eller köp på plats i receptionen. Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag innan året är slut. Autogiro är möjligt.

Karin har After Work-fredagsyoga den 30/12 och utlovar ett ovanligt svängigt yinflow som kommer att ge dig själv precis det du behöver, för att avsluta 2016 och välkomna 2017. Det finns några platser kvar! Pris 220 kr. Gratis för dig med halvårs/årskort men anmälan krävs. Välkommen att anmäla dig här på hemsidan.
Är du sugen på att planera in vårens After Work-fredagsyoga så är datumen spikade. Boka in följande fredagar redan nu; 27 januari, 24 februari, 31 mars, 28 april samt 2 juni.

Vi har nu fina presentkort som gäller på både yoga, i butikshyllan och på energikroppsbalansering. De finns till försäljning i receptionen!

Vi uppmuntrar er till att gå in på hemsidan för att titta på schemat under julen! Det kan hända att det dyker upp ett extrapass yoga någon gång under helgerna, håll även utkik på fb för detta!

Nu återstår bara för oss att önska er en skön och vilsam julhelg och ett gott nytt 2017!
Allt gott från oss till er!
Madde, Lotta, Monica och Karin

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.