Hej alla yogisar!

Hej alla yogisar!

Februari är snart till ända och med det hälsar vi vår första vårmånad välkommen – mars! Och kanske, kanske börjar våra vintertrötta själar ana ett litet drag av ljusning när fågelkvittret letar sig in i våra öron och när ljuset väcker oss på mornarna och följer oss längre in på kvällarna. Våren hos oss på Yogahuset kommer att innebära en hel del gobitar!

Fredag den 24 februari är det fredagsyoga. Karin serverar flödande, varm och livgivande yoga med musik och närvaro. Madde bjuder på smoothie och smaskigt tilltugg. Fullbokat!

Lördag 25 februari är det ”Handla hemma-helg” med tema hälsa och skönhet. Vi kommer att finnas nere i Präntaren i några timmar och prata yoga med nyfikna förbipasserande! Kom och säg hej vettja!

Lördagen 11 mars kommer Jenny Wessel och Björn Bohlin ända från Göteborg för en dag med Nia, yoga och sångmeditation. Låt musik, dans och yoga fylla dig inifrån och ut! Den här dagen kommer bli som en härlig vårbukett i regnbågens alla färger och kommer att finnas kvar i dig länge. Du behöver inte ha någon erfarenhet av detta sedan tidigare – det är för alla som är sugna på rörelseglädje, yoga och ljuva toner. Det finns några platser kvar, se till att en av dem blir dina! Välkommen att läsa mer samt boka din plats här.

Äntligen finns möjlighet att delta på familjeyoga i vår!
Notera lördag 8/4 kl 11-12.30 i kalendern. Anna Swedin från Mariefred håller en lekfull yogastund för barn (4-11 år) och en vuxen i sällskap. Mer information kommer på hemsidan inom kort!

Facebooktävling mellan 6-12 mars. Vinn en timmes PT-yoga! Det hela är superenkelt! Du checkar in hos oss på Facebook varje gång du deltar på en klass. För varje incheckning ökar du chanserna till att få en timmes egen yoga med vår fantastiska Anna Ankarberg! Vi drar den lyckliga vinnaren efter yinyangklassen på söndag den 12/3. Vinnaren annonseras på Facebook!

Önskemål från vår sida
Vi ser gärna att du som yogar regelbundet hos oss har en egen matta på klasserna (på kundalinin och yinyogan lånar vi ut de sköna fluffiga ullmattorna). Vi har ett antal lånemattor som är till för dem som provar på att yoga hos oss. Fördelarna med att ha en egen matta är många. Framförallt är det är mer hygieniskt för dig och med en egen matta är det enklare att praktisera yoga hemma. Köp din matta hos oss eller i någon annan butik (håll utkik efter ekologiska eller i alla fall giftfria mattor för din och miljöns skull).

I nuläget säljer vi bland annat Sthiramattan 5 mm som precis fått utmärkelsen ”Bästa yogamatta 2016” där framförallt det suveräna greppet lyfts fram som en stor fördel. Den är helt giftfri. Vi planerar att ta in några andra mattyper också. Giftfritt och helst ekologiskt, kvalitet och slitstyrka, bra grepp och dämpning är sådant som vi tänker på när vi köper in mattor.

Vi värnar om allas vår möjlighet till att skala av yttervärlden för en stund när vi är inne i shalan. Vi ber er därför att lämna telefonerna och andra värdesaker utanför salen. Vi låser alltid dörren vid klasserna, så era värdesaker kan känna sig trygga ute på hyllan.

Vi ser fram emot våren tillsammans med er!

Varma hälsningar,
Madde, Monica, Lotta, Karin och Anna

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.