Hej på er i novembermörkret!

Hej på er i novembermörkret!

Hoppas att ni mår väl! Snart vankas december månad och i takt med att julpyntet kommer fram brukar en hel del ”måsten” göra detsamma. Hur återhämtar du dig bäst? Kika lite på det och se om det är möjligt att ge dig just det som du behöver – kanske en stund på yogamattan, ute i friska luften eller i soffan under ett täcke? Eller varför inte en behandling hos Lotta eller en omgång av naprapat-Julies händer?

Söndagsmeditationerna har varit välbesökta och uppskattade – vi hoppas att de återkommer i vår!

Roligt är också att Josefine Thunborg har MammaMage-grupper hos oss. Om du är gravid, planerar att bli eller har varit gravid så är dessa kurser för dig. Hon återkommer med fler datum för detta lite längre fram.

Vi skulle vilja veta vad ni tycker och tänker om oss. Hör gärna av er via mejl till info@yogahusetstrangnas.se (eller skriv i gästboken i studion) om du har åsikter, förslag eller önskningar. Vad vill du se mer av hos oss?

Missa inte vårt erbjudande denna vecka:
På fredag 25/11 har vi öppet i studion kl 14-18. Vi erbjuder denna dag 10% på alla kort och alla varor i butiken! Välkommen in och botanisera bland nyinkomna böcker, god rawchoklad, teer, keramik och smycken! Varför inte passa på att köpa den där mattan eller det där bolstret som du suktat efter? Vi har även presentkort till försäljning (erbjudandet går ej att kombinera med övriga rabatter) .

Lotta har After work/fredagsyoga den 25/11 kl 18. Det blir en spännande och innerlig afton och det finns fortfarande platser kvar! Fredagsyogan är ett av våra populäraste events – och denna är den näst sista före nyår! Boka här.

Decembererbjudande: vi har 15% rabatt på halvårskorten under hela december månad! Det är ett fint alternativ för dig som i snitt yogar mer än en klass per vecka. Passa på om du har friskvårdsbidrag kvar att använda. Vi är godkänd friskvårdsanläggning hos Strängnäs kommun. Läs mer om våra kort. (erbjudandet går ej att kombinera med övriga rabatter)

Vi håller som bäst på att sätta vårterminens schema. Vi räknar med att det kommer ut till er i mitten av december.

Vi kommer att ha klasser mellan jul och nyår, om än med vissa ändrade tider. Håll utkik på vårt schema här på hemsidan och på fb för uppdateringar och eventuella pop-up-klasser!

Nu önskar vi er allt gott och att vi ses på mattorna framöver!

Namaste,
Yogahuset Strängnäs-gänget

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.