Hejsan alla yogisar!

Hejsan alla yogisar!

Nu är verkligen höstmörkret här. Men också en färgexplosion av sällan skådat slag. Hösten påminner oss om det vackra i att släppa. Hösten ger oss också möjlighet att vila. Den har något ouppfordrande och kravlöst över sig. Så, passa på att vara i mörkret och kanske ta ett steg tillbaka? Se över vad du behöver göra och vad du tror att du måste göra. Prioritera stillhet och vila. Och att hålla värmen! Ett sätt att ge dig det du behöver att är att komma och yoga hos oss – yogan har den mystiska tendensen att ge oss precis det vi längtar efter…

Det är roligt att läsa era ord i gästboken. Förutom varma ord så önskas det yogaklasser på dagtid, ett önskemål om yogaresa till Indien och mattips med Madde! Tack för era tankar, vi ruvar varsamt på idéerna!

Inför de kommande veckorna har vi lite information att ta del av:
After Work – Fredagsyogan den 28/10 kommer att bjuda på härligt vilsam och hjärtöppnande yinyoga med Karin ackompanjerad av Johan Österås ljuva gitarr och stämma. Det blir något utöver det vanliga! Se till att säkra din plats, det finns några kvar! Sista anmälningsdag nu på onsdag. Anmäl dig här.

MammaMage med Josefine Thunborg, en kurs på 4 tillfällen för dig som är, har varit eller planerar bli gravid. Start 9/11. Mer detaljer hittar du här.

Dag i stillhet lördag 19/11. Endagsretreat med Lotta Dahl där vi yogar och mediterar för att tona in kropp och sinne i tystnad. Gratis för er med årskort (100 kr för lunch tillkommer). Välkommen att läsa mer samt anmäla dig här.

Nyheter i höst som vi varsamt vill puffa er till att prova på:
Meditation på söndagar kl 17.00 fram till den 13/11.
Vinyasayoga på onsdagar kl.17.15.
Yinyangyoga på söndagar kl.8.30.
Dessa klasser ingår i ordinarie schema och alla våra kort gäller samt drop-in (180kr) som vanligt.
Se vårt schema här.

Vår fina butikshylla är påfylld med ljuvlig choklad, välgörande kokosvatten, bolster och mattor. Lagom till jul kommer vi också att börja sälja vår egen specialare ”Barbrosockan” där alla intäkter går till organisationen LoveNepal. Håll utkik efter info framöver!

Hemsidan och Facebook är våra informationskanaler i nuläget. Ett önskemål från vår sida är att du tar för vana att titta på vår hemsida och schemat där, eller håller dig uppdaterad via Facebook för eventuella förändringar i schemat – innan du går iväg för att yoga.

Vi ser fram emot att ses på mattorna och tillsammans skapa en magisk höst på Yogahuset Strängnäs!
Allt gott!

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.