Välkommen Våren

Utöver ordinarie schema arrangerar vi skräddarsydda kurser - kanske är du nybörjare, kanske erfaren yogi. Oavsett nivå välkomnar vi dig till våra kurser och events - med fokus på att lära ut och sprida yogans hälsoeffekter, både vad gäller kropp och själ. Vi vill inspirera till en hälsosam och hållbar livsstil.


Nybörjarkurs Yoga 15 april - 3 juni (ingen yoga 13 maj) = 7 ggr

Är du nyfiken på yoga?

Det här är nybörjaryoga där alla kan vara med. Fokus är på enkla fysiska positioner, andningsövningar och mentalt fokus inåt.

Vi har skalat bort flera verktyg (mantra, drishti,bandha,mudra) som normalt används för att fördjupa och förstärka effekterna av yoga. De delarna kan behöva förklaras under klassen istället. Yoga handlar inte om prestation utan alla gör efter egen dagsform. Det handlar både om att hjälpa kroppen att släppa spänningar och slappna av i sinnet när vi behöver ta oss igenom perioder av stress, sorg, överansträngning eller annan mental påfrestning.

Du behöver inte byta om inför klassen, det räcker om du har tillräckligt mjuka kläder för att kunna sitta på en kudde alt. stol. Ullmatta, filt och kuddar får du låna.

Nybörjaryogan är framtagen som introduktion till övriga yogaformer. Vi har valt att göra den som en lite kortare kurs på 1 timme vid 7 tillfällen. Tanken är att du i lugn och ro ska prova på om yoga är något du vill fortsätta med.

Jag som håller denna kurs heter Carin Karlsson med erfarenhet av yoga. Kursen hålls på torsdagar med start 15 april  kl 17.30 -18.30 och slutar  3 juni, (ingen yoga 13 maj) Kostnad 980 kr

Anmäl dig till info@yogahusetstrangnas.se senast den 12 april. pga rådande omständigheter är antalet begränsat.
När du fått bekräftelse på att du har plats, betalar du in till vårt swishnr 123 626 22 81 eller till vårt Bg 5055-9970

Varmt välkommen.
Carin Karlsson  mobil 0706 000911