Mjukyoga

Mjukyoga

Ett skönt mjukt yogapass som stärker och mjukar upp kroppen genom olika klassiska yogapositioner i kombination med medvetna andetag. Vi gör liggande, sittande och stående positioner med varsamhet och med en blick inåt till vår upplevelse av hur yogan känns i våra kroppar.

Mjukyoga passar dig som är ny och nyfiken på yoga och dig som har tidigare erfarenhet och vill uppleva positionerna med närvaro och inåtblick då vi tar tid på oss att ta oss in och ur positionerna och också stannar en stund i varje position eller gör flera repetitioner av dem.

Mjukyoga ger dig närvaro i kropp och andetag, en mjukare och starkare kropp och ett lugnare sinne.

Instruktör Mjukyoga
Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga

Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga

Karin är lärare och har arbetat med både vuxenundervisning och inom grundskolan. Just nu arbetar hon som grundskollärare och njuter av möjligheten att få vara med när andra växer. Karin har en fot i den österländska filosofin och den andra i den västerländska, då hon vuxit upp med dubbla kulturer, den thailändska och den svenska. Karin har praktiserat yoga sedan 2000 (bla kundaliniyoga, ashtangayoga och yinyoga) och utbildade sig till lärare i yinyoga 2013. Via yinyogan ser Karin en möjlighet att förena den österländska filosofin med de fysiologiska underverken som de stillsamma positionerna gör med våra kroppar. Genom klasser i familjeyoga eller barnyoga kombinerar Karin sin erfarenhet av barn/ungdomar och yoga. Karin är utbildad bla av Magdalena Macweld och Angelica Henriksson.

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.