Mysore

Mysore

är ashtangayoga som ej är ledd. När du kan andningen och solhälsningarna och några av de efterföljande asanas är det dags att gå vidare. När du kommer in i shalan rullar du bara ut din matta, (läser mantrat om det känns bekvämt) och börjar med solhälsningarna. Därefter yogar du så långt i serien som du blivit introducerad i: stående asanas, de sittande och sist de avslutande.

Ett flödesschema finns till hands om du behöver. Monica finns på plats för att hjälpa dig. Mysore är fantastiskt och utvecklande, möjligheten du får att bli korrigerad gör dig trygg och säker i din yoga.

Instruktör Mysore
Monica Gustavsson

Monica Gustavsson

Instruktör Ashtangayoga, Mysore, Postural yoga

Monica Gustavsson

Monica Gustavsson

Instruktör Ashtangayoga, Mysore, Postural yoga

Monica har drivit Yogastudio Samadhi här i Strängnäs i 9 år och har alltid tyckt om att träna. Monica har under de senaste 30 åren utbildat sig inom och undervisat i aerobics, spinning, pilates, step up, core och body pump på gym. Sedan 15 år tillbaka är Monica licensierad Ashtangayogalärare och hon har även fortbildad sig inom yinyoga hos Magdalena Macweld. Monica åker kontinuerligt på utbildande resor och de resorna har fört henne bland annat till Indien, Thailand, Grekland Portugal och Aruba. Monicas främsta förebilder inom Ashtangayogan är Petri Räisänen och Maria Boox, för vilka hon tränat under åren. Mellan åren 2018 - 2020 gick Monica en fördjupningskurs i Ashtanagayoga, lärare Maria Boox, med tolkning av alla sutror, pranayama, anatomi och assisteringar bla.

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.