SOMA MOVE®

SOMA MOVE®

är ett holistiskt sätt att träna där du arbetar med kroppen och underlaget. På ett atletiskt och mjukt sätt är passet ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet och i harmoni med andningen.

Vi arbetar med alla de träningsbara aspekterna förenade. Med det menas kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination. Vi delar inte upp dem, snarare låter vi dem fylla kroppen som en möjlighet. Träningsformen har vuxit fram ur en strävan att förstå kroppens funktionella konstruktion och hur den kan användas i rörelse.

Instruktör SOMA MOVE®
Josefine Thunborg

Josefine Thunborg

Instruktör Soma move, Soma mind. Cert. Mammamagetränare

Josefine Thunborg

Josefine Thunborg

Instruktör Soma move, Soma mind. Cert. Mammamagetränare

Josefine Thunborg är certifierad MammaMagetränare och håller kurser, workshops samt personlig träning inom detta område. Josefines intresse för träning specifikt inriktad för mammor väcktes när hon själv gick igenom en tuff graviditet för några år sedan. Som träningsintresserad insåg hon att det saknades kompetens kring kvinnokroppen och träning i samband med graviditet. Hon är legitimerad sjuksköterska och genom sin erfarenhet i yrket finns stor förståelse för kroppens fysiologi. Josefine driver eget företag i Strängnäs med fokus på just mammor och träning. Nycklarna till en bra rehabilitering efter en graviditet är enligt Josefine andning, avslappning och fokus. Något som går hand i hand med Yogahusets verksamhet. Josefine har själv ett stort intresse för yoga och drömmer om att även kunna erbjuda gravidyoga och postnatal yoga i framtiden. ”Min dröm var att bli barnmorska. Jag är väldigt intresserad av allt som händer i och med kroppen under en graviditet. Men genom mina egna erfarenheter kom mitt fokus istället att rikta sig mot träning och hälsa som jag nu satsar helhjärtat på.”

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.