Vinyasayoga/Vinyasa flow

Vinyasayoga/Vinyasa flow

Vinyasayoga / Vinyasa flow

Vinyasayoga är en dynamisk yogaform med ett flöde av olika yogapositioner som länkas samman bland annat med hjälp av andningen. Klassernas uppbyggnad är mycket varierande och utmanar dig både fysiskt och mentalt. Vinyasayogan ger dig ökad muskelstyrka, balans, smidighet och kroppsmedvetenhet.

Vi har två olika vinyasayogaklasser:
Vinyasayoga – en ashtangayogainspirerat klass där du hittar dig själv i olika stärkande sekvenser av asanas, hela tiden med ditt andetag och din upplevelse i fokus samt
Vinyasa flow – en svängig vinyasaklass med musik. Där kommer du att hamna i svängiga svettiga flöden, med blicken in mot din egen upplevelse av kropp och andetag.

 

Instruktörer Vinyasayoga
Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga

Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga

Karin är lärare och har arbetat med både vuxenundervisning och inom grundskolan. Just nu arbetar hon som grundskollärare och njuter av möjligheten att få vara med när andra växer. Karin har en fot i den österländska filosofin och den andra i den västerländska, då hon vuxit upp med dubbla kulturer, den thailändska och den svenska. Karin har praktiserat yoga sedan 2000 (bla kundaliniyoga, ashtangayoga och yinyoga) och utbildade sig till lärare i yinyoga 2013. Via yinyogan ser Karin en möjlighet att förena den österländska filosofin med de fysiologiska underverken som de stillsamma positionerna gör med våra kroppar. Genom klasser i familjeyoga eller barnyoga kombinerar Karin sin erfarenhet av barn/ungdomar och yoga. Karin är utbildad bla av Magdalena Macweld och Angelica Henriksson.

Anna Ankarberg

Anna Ankarberg

Instruktör Vinyasayoga

Anna Ankarberg

Anna Ankarberg

Instruktör Vinyasayoga

Annas barndom var full av rörelse och energi, nästan aldrig hade hon ro att sitta still. Inte förrän hon vid drygt 20 års ålder provade yoga för första gången upplevde hon en träningsform som inte bara gav henne en fysisk träning utan även ett inre lugn och välbefinnande. Sedan dess, i snart 20 år, har Anna tränat Ashtangayoga för Charlotte Lindström som utbildades av Ashtangayogans förgrundsfigur Shri K. Pattabhi Jois. Under de senaste åren har hon byggt på med klasser hos flera olika lärare för att vidga sina vyer och inhämta inspiration för sin egen roll som instruktör. I början av 2016 gick Anna en yogalärarutbildning i Costa Rica och började sedan hålla i egna klasser. Vinyasayoga med Anna hämtar mycket inspiration från Ashtangayogan men i något förenklad och friare form. "Vi ägnar oss åt fysiskt krävande yoga-positioner i olika flöden men tränar samtidigt på att stilla vårt inre."

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.