Vinyasa flow

Vinyasa flow

Vinyasa flow

Vinyasayoga är en dynamisk yogaform med ett flöde av olika yogapositioner som länkas samman bland annat med hjälp av andningen. Klassernas uppbyggnad är mycket varierande och utmanar dig både fysiskt och mentalt. Vinyasayogan ger dig ökad muskelstyrka, balans, smidighet och kroppsmedvetenhet.

Vinyasa flow – en svängig vinyasaklass med musik. Där kommer du att hamna i sköna, svettiga flöden med blicken in mot din egen upplevelse av kropp och andetag, din kropps möjligheter och tillgänglighet.

 

Instruktörer Vinyasayoga
Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga, Gravidyoga

Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga, Gravidyoga

Karin är lärare och har arbetat med både vuxenundervisning och inom grundskolan. Karin har en fot i den österländska filosofin och den andra i den västerländska, då hon vuxit upp med dubbla kulturer, den thailändska och den svenska. Karin har praktiserat yoga sedan 2000. Hon har olika utbildningar i ryggsäcken och är också mindfulnessinstruktör. Karin håller klasser i yinyoga, restorativeyoga, vinyasayoga flow och familjeyoga. Karin leder yogaklasser med en tydlig intention om att lyssna mer på kroppen än på hjärnan och låta även de minsta, subtila, signalerna från kroppen få höras då hon uppmuntrar till att vända blicken inåt och vara uppmärksam på kropp och andetag. Karin vill förmedla en yoga där det är viktigare hur yogan känns än hur den ser ut. En yoga där de små förnimmelserna blir de stora upplevelserna när vi riktar vår uppmärksamhet mot dem. En yoga som följer livet och som kan finnas där som en boostande spark i baken när vi behöver det eller som en stor famn att vila i när vi behöver det. Humor, nyfikenhet och självkärlek är några av ingredienserna i den närande yogan á la Karin. Karin utbildar barnyogaledare via Barnyoga.com och håller kurser i mindfulness.

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.