Vinyasayoga/Vinyasa flow

Vinyasayoga/Vinyasa flow

Vinyasayoga / Vinyasa flow

Vinyasayoga är en dynamisk yogaform med ett flöde av olika yogapositioner som länkas samman bland annat med hjälp av andningen. Klassernas uppbyggnad är mycket varierande och utmanar dig både fysiskt och mentalt. Vinyasayogan ger dig ökad muskelstyrka, balans, smidighet och kroppsmedvetenhet.

Vi har två olika vinyasayogaklasser:
Vinyasayoga – en ashtangayogainspirerat klass där du hittar dig själv i olika stärkande sekvenser av asanas, hela tiden med ditt andetag och din upplevelse i fokus samt
Vinyasa flow – en svängig vinyasaklass med musik. Där kommer du att hamna i sköna, svettiga flöden med blicken in mot din egen upplevelse av kropp och andetag, din kropps möjligheter och tillgänglighet.

 

Instruktörer Vinyasayoga
Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga

Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Instruktör Yinyoga, Vinyasa Flow, Restorativeyoga

Karin är lärare och har arbetat med både vuxenundervisning och inom grundskolan. Just nu arbetar hon som grundskollärare och njuter av möjligheten att få vara med när andra växer. Karin har en fot i den österländska filosofin och den andra i den västerländska, då hon vuxit upp med dubbla kulturer, den thailändska och den svenska. Karin har praktiserat yoga sedan 2000 (bla kundaliniyoga, ashtangayoga och yinyoga) och utbildade sig till lärare i yinyoga 2013. Via yinyogan ser Karin en möjlighet att förena den österländska filosofin med de fysiologiska underverken som de stillsamma positionerna gör med våra kroppar. Genom klasser i familjeyoga eller barnyoga kombinerar Karin sin erfarenhet av barn/ungdomar och yoga. Karin är utbildad bla av Magdalena Macweld och Angelica Henriksson.

Anmäl dig

Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har skickat din anmälan. Om det inte dyker upp, kolla i skräpposten. Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna administrera din beställning. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.