Våra lärare

Monica Gustafsson

Monica har drivit Yogastudio Samadhi här i Strängnäs i 9 år. Hon  har under de senaste 30 åren utbildat sig inom friskvård och undervisat i aerobics, spinning, pilates, step up, core och body pump på gym. Sedan 15 år tillbaka är Monica licensierad Ashtangayogalärare och hon har även utbildat sig inom yinyoga hos Magdalena Macweld. Monica åker kontinuerligt på utbildande resor och workshops. Hennes främsta förebilder inom Ashtangayogan är Petri Räisänen och Maria Boox, vilka hon tränat för under många år. Mellan åren 2018 - 2020 gick Monica en fördjupningskurs i Ashtanagayoga, lärare Maria Boox, med tolkning av alla sutror, pranayama, anatomi och assisteringar bla. För att hitta en bra balans i Ashtangayogans första serie som innehåller en del framåtböjningar så tar hon in  några bakåtböjningar från andra serien. 


Lotta Dahl

Lotta Dahl har en lång professionell karriär som dansare och yogalärare. Under de senaste 25 åren har hon med dessa två praktiker som grund, utforskat rörelser och energi i relation till andning. Lotta driver numera Yogahuset i Strängnäs där hon ger undervisning i Kundalini, Medicinsk och Postural yoga. Som certifierad Kraniosakralterapeut tar hon också emot klienter för behandlingar och utövar healing och vägledning på distans.
Carin Karlsson

Carin är certifierad Internationell Yoga- och Meditationslärare efter att ha genomgått Kundaliniyoga Akademins utbildning i Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga under åren 2017-2018.

Carin har utövat yoga i 20 år och hållit kurser i nybörjaryoga i 4 år. Drivkraften ligger i att få fler att upptäcka yogans lugnande och läkande förmåga. En återkommande inspirationskälla för meditation och personlig utveckling för Carin är A Course in Miracles.